Идеи за поддържане на добра форма през лятото

Ето какво е добре да правите, за да влезете във форма за кратко време:

– Карайте поне 3-4 пъти седмично колело.

– Ходете повече. Правете чести разходки на въздух. Не изпускайте всяка възможност, която ви се отваря, да излезете на пикник сред природата. Съчетайте го с тичане или няколко часова разходка.

– Забавлявайте се! Ако обичате да пазарувате избирайте по-дълго покупките си (колкото повече магазина обиколите, толкова повече калории ще изгорите). Не отказвайте на приятелите си ако ви поканят на дискотека – танцувайки горите наистина огромен брой калории, но не прекалявайте с алкохола – много е вреден за диетата ви, а и за здравословното ви състояние.

– Ако не ходите на фитнес, правете упражнения в домашни условия – с тях може да прекалите съвсем спокойно:). Напоследък има много клубове по тае-бо, каланетика и йога – не се страхувайте да станете член на един от тях.

– Стремете се да замените вечерята с плодове или хубава прясна салата. Наблегнете на пилешкото месо и леките храни, яжте по-малко хляб. Заменете газираните напитки с натурален сок. Не прекалявайте.

И помнете колкото по-бързо искате да стегнете фигурата си, толкова повече трябва да се поизпотите. Дупето се стяга с клякане. Съветваме ви да погледнете и програмите за отслабване, стягане и борба с целулита, поместени на нашата уеб страница, където ще откриете още полезна информация. Ако сте упорити и смесите добре спорта и процедурите с подходяща диета, ще постигнете зашеметяващи резултати.

Успех!