Разходка в New Life Day Spa – спа център в сърцето на Варна!

Натоварено ежедневие, крайни срокове, грижи, напрежение, стрес, умора – всичко това е неизменна част от живота ни в големия град. Всеки ден трескаво се стремим да надбягаме или поне да догоним времето. Лягаме си с изхабени сили, емоция и съзнание. Събуждаме се уморени, напрегнати и недоспали. През деня сме превъзбудени, изтощени и с главоболие. Дишаме автомобилни изпарения и прах. А в тази замърсена атмосфера някак си предпочитаме цигарения дим и кафето пред така необходимата ни здравословна храна… Докато в един момент не рухнем – физически и прихически. Опитваме се да възстановим баланса в нашия организъм и хармонията на психиката си чрез приятни преживявания, почивка сред природата и здравословно хранене. Но това изисква време, което забързаният живот в големия град рядко ни предоставя.

Не сте ли си пожелавали понякога да избягате от тази лудост, да заживеете един нов живот, в който да сте по-здрави, по-спокойни и уравновесени?

Е, има начин това да се случи. И той се нарича СПА център New Life („Нов живот”) – изворът на хармоничен живот във Варна. Предлагаме Ви кратка разходка в света на удоволствието, наречено СПА:

Персоналът тук има една мисия – неговите клиенти да заживеят по-добър живот чрез предлагане не просто на СПА услуги, а на прекрасно преживяване, което да въздейства и на вътрешното им усещане. Можете сами да се уверите, че вашият „нов живот” започва още с първата крачка в New Life Day Spa – спа център в самото сърце на Варна. Това е не само място за отмора, а по-скоро за галене на Вашите сетива. Прекрачили веднъж прага на СПА центъра, вие загърбвате реалния живот, за да се потопите в блаженството на своята сетивност. На входа ще ви посрещнат с внимание и нежен глас, а слухът ви ще бъде погален от тиха музика с успокояващо звучене. Зрението ви ще бъде възнаградено с приятната външност на служителите от СПА центъра, както и с прекрасният интериорен дизайн с меки форми и цветове. Поради стремежът да помогнат максимално на клиентите си да се справят със своя проблем, терапевтите ще ви попитат какво ви е довело при тях и ще ви предложат най-подходящите процедури или ще ви изготвят индивидуална програма, съобразена с вашите потребности и желания. А те са най-разнообразни: релаксиращи, антицелулитни и отслабващи, детоксикиращи, енергизиращи, ексфолиращи, стягащи и моделиращи, хидратиращи и подмладяващи терапии за тяло, терапии за лице, терапии за ръце и крака, водни процедури и разбира се, различни видове масажи.

Грижата и вниманието към клиента в New Life Day Spa са на изключително високо ниво. Тук се отдава значение и на най-малкия детайл, който би могъл да превърне престоя на клиента в едно преобразяващо отвън и отвътре приятно изживяване. Двеста и петдесетте квадратни метра площ на Центъра са оптимално разпределени на две нива, за да могат клиентите да се отдадат на уединение и почивка и да забравят за проблемите от ежедневието си. Единствено в New Life Day Spa на територията на град Варна, се използва световноизвестната южно-африканска марка TheraVine, която  е създадена в сърцето на винените полета на Стеленбош, Южна Африка, от гроздови семки, люспите на гроздето и лозови листа, като към тези мощни антиоксидантни съставки са добавени органично отглеждани местни растения, за да се гарантира предоставянето на услуга от най-висша степен и ефективно действие на продукта. Тук можете да намерите и пълната гама продукти на професионалната френска козметика Yon-Ka, в основата на която стоят етерични масла, растителни, плодови и морски екстракти. И двете марки се разпространяват само в специализирани СПА центрове и не могат да бъдат намерени в търговската мрежа. Другата гордост на центъра е българската марка натурални продукти Еко Спа, които имат много добра селекция, технология и качество и по нищо не отстъпват на чуждите СПА козметични марки. В Центъра работят висококвалифицирани терапевти и козметици, които преминават и специални обучения, водени от специалисти на различните марки, с които работят.

Ако и Вие имате нужда да премахнете напрежението и да поглезите сетивата си, отделете само час-два, за да започнете своя нов живот в СПА център New Life – Варна!