Апаратни процедури за тяло

Високочестотна кавитация

Кавитацията е неинвазивен метод, при който се използват контролирани високочестотни вълни, които създават микромехурчета. Те експлодират като резултат от промените в налягането и мастните клетки в локализираните зони се разграждат. Те се превръщат в течна субстанция (диглицериди), които се изхвърлят по естествен път чрез лимфната и отделителната системи. ... Още

Вакуумно-ролков масаж

Вакуумно-ролковият масаж е релаксираща процедура за клиента; тя спомага за позитивно отношение към тялото и по-добро познаване на неговите особености и нужди. Тя представлява ефективното решение на проблема с целулита във всичките му стадии и отстраняване на локалните мастни натрупвания в проблемните зони. Оформя контура на тялото и намалява теглото ... Още

Безиглена мезотерапия – Дермопорация

Дермопорацията е разновидност на мезотерапията и се състои във вкарването на специфичните активни вещества в най-дълбоките слоеве на кожата чрез действието на нискочестотен ток, т.е. неинвазивна мезотерапия.

  • Процедурата е безболезнена
  • Процедурата е безопасна (не съществува вероятност за инфекция, поради факта, че няма инжектиране, и само молекулите на медикаментите проникват в кожата).
  • Не причинява хематоми.
  • Клиентът може да се върне към обичайните си занимания веднага след терапията без никакви ограничения (слънчеви бани, тренировки, плуване, сауна и др.)
  • Изследванията показват, че ефективността на оборудването експоненциално увеличава резултатите от локалното приложение.
  • Има по-добро проникване на активните субстанции по отношение на дълбочина и количество.
  • Високоефективна терапия без инжекции.

Прилаганите коктейли на марката Fusion са от най-висок клас. Съдържат хиалуронова киселина, органичен силиций, витамини, аминокиселини, допълнително обогатен с екстракти от растения. Богати са на антиоксиданти, забавящи стареенето. Стягат и повдигат кожата, намаляват дълбоките бръчки и хидратират. Намаляват образуването на свободни радикали, които увреждат ДНК структурата на клетката, като по този начин спомагат за нормалното обновяване на епидермиса и намалява увреждащото въздействие на ултравиолетовите лъчи, които водят до преждевременно остаряване на кожата. 

*Процедурата безиглена мезотерапия се предлага в програми с включени отстъпки от 15% до 20%.

... Още