Премахване на окосмяване с лазерна епилация във Варна

New Life Day & Spa logo

New Life Beauty Spa в град Варна извършва лазерна епилация

Ползи от премахването на окосмяването с лазерна епилация

В тазии статия ще научите:
Как да се подготвим за лазерната епилация
Какво да очаквате от процедурите лазерна епилация
Възстановяване и рискове от лазерната епилация
Разходи за лазерна епилация

Ако не сте доволни от бръснене или кола маска, за да премахнете нежеланото окосмяване, отстраняване на космите с лазерна епилация може да бъде опция, която си заслужава да бъде разгледана.
Отстраняване на космите с лазерна епилазия е една от най-често прилаганите козметични процедури в САЩ. Тя отразява силно концентрирана светлина в космените фоликули. Пигментът във фоликулите абсорбира светлината. Това унищожава косъмчетата.

Ползите от лазерната епилация
Лазерите са полезни за премахване на нежелано окосмяване от лицето, краката, ръцете, подмишниците, бикини зоната и други области.
Предимствата на лазерната епилация включват:
Прецизност. Лазерите могат селективно да се насочват към тъмни, груби косми, без да увреждат кожата.
Скорост. Всеки импулс на лазера отнема само една секунда и може да третира много косми по едно и също време. Малки области като горната устна могат да бъдат третирани за по-малко от минута, а големи площи, като гърба или краката, могат да отнемат до един час.
Предвидимост. Повечето клиенти имат трайна загуба на окосмяването след средно три до шест процедури.

Как да се подготвим за лазерна епилация?
Ако планирате да се подложите на лазерна епилация, трябва да ограничите излагането на слънце до една-две седмици преди процедурата. Излагането на слънце прави лазерната епилация по-малко ефективна и прави усложненията след нея по-вероятни. Трябва да преустановите премахването на космите с кола маска до три-четири седмици преди процедурата.

Какво да очаквате след лазерната епилация?
Апаратът за лазерна епилация ще бъде регулиран според цвета, дебелината и местоположението на косъмчетата, които се третират, както и цвета на кожата Ви.
В зависимост от използвания лазер или светлинен източник вие и този, който извършва процедурата, трябва да носите подходяща защита за очите. Също така ще е необходимо да защитите външните слоеве на кожата си със студен гел. Това ще помогне на лазерната светлина да проникне в кожата.
След това козметикът ще подаде импулса на светлината в зоната на третиране и ще наблюдава района за няколко минути, за да се увери, че са използвани най-добрите настройки и да провери за нежелани реакции.

Желателно е след процедурата да планирате следващото си посещение, което зависи от третирана зона и бързината, с която поникват косъмчетата.
През следващия месец третираните косми ще паднат. Носете слънцезащитен крем през следващия месец, за да предотвратите временни промени в цвета на кожата в третираната зона.

Цена за премахване на окосмяването с лазерна епилация
Разходите варират значително, в зависимост от факторите, които включват:
Иновативност на апаратурата
Размер на обработваната площ
Време, необходимо за процедурата
Брой необходими процедури
Вижте тук цените на услугата лазерна епилация, която се предлага в New Life Beauty Spa – Варна.