Каним ви на ароматно пътешествие!

Разходка в Прованс с дъх на лавандула и безсмъртниче, Разходка във Френската гора с аромат на кедър и кипарис, Разходка в Полинезия с цвят от тиаре и жасмин или Разходка в Корсика с аромат на мандарина и сладък портокал!

Новата ароматерапевтична линия за тяло на Yon-Ka – Aroma Fusion е вече при нас. Изберете своето фитоароматно пътешествие!

Четири нови комбинации от етерични масла, 100% натурални, с доказана ефективност:

Aroma SCLUPTANT

HUILE SILHOUETTE Изглаждащо и тонизиращо сухо масло – 80 лв.

Маслото от розов пипер, известно с ефектите си върху  метаболизма на мазнините, се комбинира с масаж, за да подобри изгледа на неравната кожа.

Aroma  DETOX

LAIT HYDRATANT Хидратиращо мляко за тяло – 68 лв.

Това ароматно мляко за тяло съчетава растителен глицерин, масло от гроздови семена и сладък бадем, оставяйки кожата хидратирана и заредена, допълнено с екстракт от женшен за ре-енергизиращ ефект. С една дума, съдържа всичко, от което се нуждаете! Приложете според нуждите.

Оценена ефикасност*: Незабавен и дълготраен хидратиращ ефект, който е все още на + 80% хидратация след като е приложен преди 8 часа.                

 

PHYTO BAIN Фитоароматен комплекс за душ/вана у дома – 74 лв.

Под душа или във ваната, се насладете на този емблематичен продукт с мощни и ребалансиращи етерични масла от Лавандула, Безсмъртниче, Петигрен, Розмарин и Градински чай, които дренират и тонизират вашата кожа. Удивителен уелнес и енергизираща грижа.

Оценена ефикасност*:  Кожата е освежена: 95%

 

HUILE DETOX Подхранващо и освежаващо сухо масло – 80 лв.

Комбинира детоксикиращата сила на мастиковата смола от о. Хиос от „дървото на живота“ с подхранващото действие на слънчогледовото и сусамовото масло. Основен съюзник за „детоксикираща“ грижа.

Оценена ефикасност*:  По-красива кожа: 95 %            

 

GOMMAGE DOUX Хидратиращ кремообразен пилинг – 71 лв.

Този кремообразен пилинг съчетава ексфолиращото действие на бамбуковата пудра и пудрата от кайсиеви ядки с хидратиращите и преструктуриращи свойства на растителното масло от глицерин и манго. Той премахва мъртвите клетки на кожата, оставяйки лек хидратиращ филм върху кожата.

Оценена ефикасност*:  Кожата е по-мека : 94 %        

Aroma ENERGY

CREME MAINS Възстановяващ крем за ръце – 53 лв.

GOMMAGE SUCRE Подхранващ захарен пилинг – 71 лв.

Aroma RELAX

HUILE DELICIEUSE Подхранващо сухо масло – 80 лв.

Това леко масло абсорбира бързо, осигурявайки съкровищна красота и сенситивна привлекателност.

GOMMAGE SUCRE Подхранващ захарен пилинг – 71 лв.

Изящната му текстура внимателно ексфолира кожата, оставяйки фини флорални аромати за отпускащ момент.