НОВО лимитирано издание на Lotion Yon-Ka 2020

 Продукт създаден от жена и предназначен за всички жени!

Лосионът на Yon-Ka е с рисунки на Лювиза Бюрфит, известна шведска художничка. Той е създаден по случай 65-годишнината от основаването на марката, решен е в цветовете на френското знаме и съдържа в себе си скрито послание за универсалната женска енергия.

Едно истинско произведение на изкуството, с колекционерска стойност за почитателите на Yon-Ka!

Цена на продукта: 55 лв.

 

От 2014 година лимитираните издания на нашия бестселър се превърнаха в традиция и стават обект на интерпретации от художнички с афинитет към природата, елегантността и изяществото.

Тази година Yon-Ka пожела да прибави и една щипка екцентричност към така известния си тоник. За това издание темата на опаковката е френския шик.

Марката тази година нае Лювиза Бюрфит, една от най-известните скандинавски модни илюстратори и жител на Франция от 20години. Лювиза е успяла перфектно да улови същността на бранда. Нейният стил са резки импресионистични щрихи, с които тя обрисува две елегантни фигури на дами: една препратка за двете сестри – собственички на марката Yon-Ka.

Тези фигури са изпълнени с енергия и създават ефектен контраст между изисканост и тахизъм (стил на рисуване, използващ неточно оформени цветни елементи). Те са лишени от лицева визия, така че всяка жена да може да се идентифицира с тях! Цветовете са взаимствани от тези на френското знаме, за да поставят фокуса върху произхода на продуктите.