Френски ароматерапевтични продукти Yon-Ka

YON-KA e висш клас професионална френска козметика. Продуктите се произвеждат единствено в Лаборатория Мулталер в Париж, което е сигурна гаранция за качество.

YON-KA е марка, която е известна в цял свят със своя изключително висок професионализъм и качество. Козметичните продукти се разпространяват само в селективни козметични салони, спа центрове и клиники.
Уникалното и различното в YON-KA е синергичното включване на етерични масла и растителни екстракти в един и същ козметичен продукт, което безспорно повишава ефективността му. Освен изобилие от етерични масла и растителни екстракти, днес в продуктите YON-KA откриваме още и плодови киселини, морски екстракти, както и много други активни компоненти.

“Съкровището” на YON-KA е съчетанието на 5 основни етерични масла – Лавандула, Здравец, Розмарин, Кипарис и Мащерка, които имат изключителен ефект върху кожата и присъстват в различни концентарации в над 60% от козметичните продукти на марката.

Продуктите и терапиите YON-KA помагат на кожата да намери своя идеален баланс, хармония и жизнена енергия. Индивидулна терапия за всеки един клиент в зависимост от специфичните нужди и състояние на неговата кожа.

YON–KA гарантира незабавни резултати!