Спа етикет

След посещение на парна баня, сауна или друга процедура на Ваше разположение е стаята за почивка, специално създадена и обзаведена за да осигури пълна релаксация. В нея можете да се отпуснете и максимално да се насладите на своето спа преживяване. При желание има възможност да Ви бъде поднесена и напитка по избор.

В деня на посещение

Ние държим на качеството на услугите си и на доброто обслужване с цел клиентите ни да се чувстват приятно и удовлетворено от посещението в New Life Day Spa. Моля, ако имате някакви въпроси свързани с Вашето посещение, не се колебайте да ни се обадите.

Ние уважаваме точността при посещение, така ще можете да се насладите максимално на избраната от Вас процедура. Моля, имайте предвид, че при закъснение по-голямо от 15 минути, ние запазваме правото си да съкратим съответната процедура с цел да не безпокоим останалите клиенти.

Ако имате резервация, е препоръчително да пристигнете 10 минути преди записания час, за да можете да се отпуснете и подготвите за спа процедурата. За всички процедури на тяло и водни процедури предлагаме халат, еднократно бельо и еднократни чехли. Сервираме топли и студени напитки за Ваше удобство.

Сигурност и удобство

Персоналът на New Life Day Spa не носи отговорност при кражба или загуба на лични вещи. Моля, пазете ценностите си и ги дръжте в отреденото за тях помещение.

Уведомете нашите професионалисти при наличие на алергии и чувствителности, ако сте бременна или приемате специфични лекарства.

Ако желаете да Ви обслужва конкретен терапевт от нашия професионален екип, моля да ни уведомите предварително. Желателно е мобилните телефони да бъдат изключвани по време на ползване на услугите в спа центъра.

С цел да осигурим високо ниво на чистота, безопасност и хигиена всички инструменти, хавлии и аксесоари се почистват и/или стерилизират преди всяка процедура или програма.

За удобството на всички клиенти в New Life Day Spa пушенето е забранено.

Отказване на посещение

Ако нямате възможност да дойдете във записания от Вас час, ще сме благодарни да ни уведомите възможно най-рано, но не по-късно от 3 часа преди записаното посещение.

Допълнително възнаграждение

Всички цени в New Life Day Spa са с 20% включен ДДС. В цените не е включен процент обслужване. Възможността за допълнително възнаграждение зависи от Вашето удовлетворение от съответната спа процедура и терапевт.

Опитайте някои от нашите спа пакети и Ви гарантираме незабравими впечатления. Повече информация за тях, както и за различни програми и отстъпки бихте могли да получите на място или на нашите телефони за контакти.