Лазерна епилация с диоден лазер от висок клас в New Life Beauty & Spa

 

 

Защо лазерна епилация?

 • перманентно премахване окосмяването по тялото и лицето
 • премахва окосмяването при мъже и жени
 • спестявате време – край на бръсненето, кола маска, епилатори
 • прави кожата гладка – край на врастналите косми и обривите
 • без риск от възпаления – след бръснене и кола маска

*****

Как се прави лазерната епилация с Venus Velocity?

 • на всички зони на тялото – лице, ръце, торс, крака, дори най-чувствителните интим и мишници;
 • циклични посещения – в зависимост от зоната посещенията се правят на всеки 40-90 дни (нашият терапевт ще Ви направи индивидуална програма за посещенията);
 • в курс от 5-8 посещения (в зависимост от пол, степен на окосмяване, възраст). С всяко следващо посещение косъмчетата намаляват докато накрая тях просто ги няма.
 • поддръжка – веднъж годишно (някои хора имат нужда от по-голям период на поддръжка).

*****

Лазерна епилация с Venus Velocity:

 • златен стандарт в диодната лазерна епилация;лазерна епилацие софия ефект
 • висок клас апарат за лазерна епилация с доказани резултати;
 • ултра бърза процедура с гарантиран резултат;
 • подходяща лазерна епилация дори и за по-тъмна кожа;
 • безопасна лазерна епилация през лятото.
 • FDA сертификат за ефективност и безопасност;
 • може да се справи дори с по-тънки и светли (но не бели) косъмчета.

*****

Как РАБОТИ лазерната епилация?

Цикълът на растеж на косъма обхваща три фази: анагенен (израстване), катагенен (преходен – растеж (по дължина) и телогенен („окапване“). Лазерната епилация на Venus Velocity атакува космения фоликул в анагенната му фаза – етапът, в който косъмът реагира най-ефективно на процедурата и се постига най-добър резултат от нея. Около 30% от космите се намират в тази фаза в който и да е случаен момент, което налага извършване на няколко процедури за постигане на оптимален ефект. Venus Velocity доставя енергия до космения фоликул, която се абсорбира от пигмента на косъма. Това унищожава фоликула и космите повече не могат да растат, което води до трайното им намаляване.

*****

 

ЗАЩО да изберете лазерна епилация с Venus Velocity?

 • безопасна – нашият апарат е одобрен от FDA (Food drug administration) – USA и от MDD (Medical Device Derective) – EU, като безопасна система за трайно обезкосмяване.
 • лазерна епилация в софия ефективнаподходяща за всички типове кожа – с дължина на вълната 800 nm, Venus Velocity осигурява оптимален баланс между поглъщане на голяма енергия от меланина в космите и дълбокото проникване в кожата, което го прави безопасна и ефективна процедура за всички типове кожа, включително и кожа с тен.
 • ефективна система – уникалната мощност от 2400W: Това прави лазерът по-ефективен дори и при по-тънки косъмчета както и в крайните етапи от курса на премахване на окосмяването (лазерите с по-малка мощност не могат да се справят с „последните“ процедури, когато косъмчетата са много по-тънки).
 • Venus VelocityTM в най-високоефективната система за обезкосмяване в индустрията.
 • апликатор, позволяващ лазерна епилация както на големите, така и на най-деликатните зони.
 • лазерна епилация подходяща за всички сезони, благодарение на двата режима на работа: Режим Pulse /статичен/ – повече енергия на еднократни импулси и режим Slide /динамичен/- висока средна
  мощност с пълно покритие върху зоната и по-голям комфорт на пациента.
 • бърза и дълготрайна процедура лазерна епилация. Venus Velocity отстранява нежеланото окосмяване бързо и ефективно (цели крака ~ 35 минути). Броят на процедурите зависи от индивидуалния фототип и зона на третиране, и се определят от Вашия терапевт.
 • безболезнена, безопасна и комфортна лазерна епилация, благодарение на революционната система за охлаждане в реално време, която осъществява контрол над температурата на апликатора 1000 пъти в секунда. Охлаждането осигурява практически по-безболезнена процедура и гарантира Вашата безопасност и удовлетвореност.

*****

Често задавани въпроси за лазерна епилация:

Колко процедури лазерна епилация са ми необходими?  Обикновено между 4-6, като до 4-та повече от 70% от окосмяването се премахва. За успешно премахване на окосмяването се счита това между 80-90%. 100% премахване имат само 1% от хората.

През какъв интервал се правят процедурите?  В зависимост от зоната. При предварителната консултация нашият терапевт ще ви даде информация за това. Интервалът е между 45-90 дни.

Ще ми се махне ли окосмяването завинаги?  Лазерната епилация с Venus Velocity има FDA серификат за трайно намаляване на броя на космите (премахва окосмяването перманентно). При някои хора се налага по една процедура в годината като поддръжка.

Може ли да се прави лазерна епилация на мъже?  Да.

лазер студио в софияКой ми прави процедурата?  Сертифициран и обучен терапевт.

Боли ли лазерната епилация?  Повечето хора го сравняват с „пляскане с нагорещен ластик“, но мощното охлаждане и различните режими на работа минимизират значително това усещане. Повечето клиенти, опитвали лазерна епилация с други лазери, определят процедурата с Venus Velocity като абсолютно комфортна.

*****

Още ВЪПРОСИ за лазерна епилация:

Мога ли да правя процедурите и да ходя на море? Апаратът работи ефективно върху по-тъмна кожа, но имайте предвид, че трябва да минат 7 дни от последното посещение на интензивно излагане на слънце. Зони, които не се излагат на слънце могат да се работят веднага. Отнасяйте се с отговорност към кожата си и я пазете от слънце, независимо дали правите лазерна епилация или не.

Аз съм с естествено тъмна кожа. Мога ли да си правя Venus Velocity? Да. Лазерът Venus Velocity e топ-лазер в държави от континентите Африка и Южна Америка. Там хората са с естествено тъмна кожа и Venus Velocity се работи успешно.

Какво трябва да направя преди процедурата лазерна епилация?

Един ден преди епилацията е необходимо депилиране на зоната (чрез бръснене). Ако сте правили кола маска, изчакайте 2-3 седмици.

По време на процедурата: В зависимост от третираната зона усешането е за леко „пляскане с ластик“, но заради мощното охлаждане и Slide режим на работа, по-скоро се усеща хладнина и много минимално „пласкане с ластик“. Апаратът има вграден термометър, който мери 1000 пъти в секунда температурата на кожата и по този начин контролира болката и риска от изгаряне.

Какво трябва да правя след процедурата лазерна епилация?

Препоръчваме използването на слънцезащитен продукт с фактор 50+ върху зоните в продължение на поне 2 седмици през летният сезон или силно слънце. Разбира се, това че е зима и предстои ски ваканция, не означава, че трябва да забравяте слънцезащитния продукт за лицето. Избягвайте горещи вани, масажи, сауни 2 дни след процедурата.
Космите започват да падат най-рано след 4 дни. Не се опитвайте да ги дърпате, чоплите, или да ги насилвате да излизат. Те сами ще паднат.