Диамантено микродермабразио

Продължителност: 45/60 минути

Микродермабразиото се състои в извършването на контролиран механичен пилинг, който ексфолира външните слоеве на кожата, петна, дълбоки бръчки и белези от акне. По този начин физиологичният процес на обновяване на кожата се ускорява, увеличава се продуцирането на колаген и оттам еластичността.

То се прилага чрез използването на изключителните диамантени дискове Diamond Sticks® – хипоалергенни глави за еднократна употреба, което гарантира 100% хигиеничност и запазване на абразивните свойства при всяка нова процедура. Интензивността на абразиото се определя от качеството (фиността) на използваната глава, интензитета на вакуума и натиска, който упражнява козметика. След извършването на микродермабразио кожата изглежда и се чувства мека и гладка.

Прилага се в следните случаи: акне, белези от акне, фини линии, бръчки, дехидратирана кожа, суха и мазна кожа, малки белези, спукани капиляри, увреждане, причинено от излагане на слънце, пигментни петна, татуировки и перманентен грим.
Незабавни резултати след процедурата:

Отстраняват се: белези, белези от акне, пигментация на кожата и фини бръчки.

Смекчени са мимическите линии.

Черните и белите точки омекват, така че лесно се отстраняват.

Има прилив на кръв, наситена с хранителни вещества и кислород, към повърхността на кожата за бързо възстановяване на тъканите, а това от своя страна води до подобряване на кръвообръщението.

За да се постигнат желаните резултати, трябва да се направят няколко процедури. Броят им зависи от състоянието на кожата. В общия случай се правят 6 процедури, веднъж седмично. Клиентът трябва да почива месец и след това процедурите могат да бъдат повторени за постигане на дълготраен ефект.

Диамантеното микродермабразио се предлага и в комбинация с: LED светлини, микродермабразио на ръце или кислород за повишаване на ефекта от процедурата.

*При закупуване на 4 или 6 последователни процедури микродермабразио клиентът ползва съответно 10 или 15% отстъпка.