Нов подход в козметичните процедури!

КОМБИНИРАНА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ за спестяване на време – с бърз и дълготраен резултат!

 

ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО С КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ – чудесна комбинация за зимния сезон:

С помощта на дермабразиото се отстранява повърхностния слой мъртви клетки, изравнява се тена, възвръща се сияйния вид на кожата.

Благодарение на чистия кислород се редуцират пигментните петна и се изглаждат бръчиците.

 

Цена на диамантено микродермабразио: 60 лв.

+ ПОДАРЪК: Кислородна терапия

 

 *****

Какво представлява микродермабразиото с диамантени дискове?

Микродермабразиото се състои в извършването на контролиран механичен пилинг, който ексфолира външните слоеве на кожата.

То се прилага чрез използването на изключителните диамантени дискове Diamond Sticks®-хипоалергенни глави за еднократна употреба, направени от волфрамов карбид. Мъртвите клетки се отстраняват по безболезнен начин, водейки до клетъчна регенерация, ускорявайки физиологичния процес на обновяване на кожата и увеличаване продуцирането на колаген, а оттук и на еластин.

Интензивността на абразиото се определя от качеството (фиността) на използваната глава, интензитета на вакуума и натиска, който упражнява оператора.

Дълбочината на абразиото се определя в зависимост от комбинацията на тези фактори: може да бъде повърхностно, ако достига прозрачния слой; средно, ако достига базалната мембрана и дълбоко, ако отива отвъд тази мембрана (приложение, ограничено до специфични медицински процедури).

След прилагането на Микродермабразио, кожата придобива младежки вид и изглежда по-здрава, по-гладка, сияйна и с равномерен тен.

Какви са резултатите от Микродермабразиото?

-Отстраняват се: белези, белези от акне, пигментация на кожата и фини бръчки.

-Смекчени са мимическите линии.

-Черните и белите точки омекват, така че лесно се отстраняват.

-Има прилив на кръв, наситена с хранителни вещества и кислород, към повърхността на кожата за бързо възстановяване на тъканите, а това от своя страна води до подобряване на кръвообращението.

За да се постигнат желаните резултати, трябва да се направят няколко процедури. Броят им зависи от състоянието на кожата. В общия случай се правят поне 5 процедури, веднъж седмично. Пациентът трябва да почива месец и след това процедурите могат да бъдат повторени за постигане на дълготраен ефект.

 

 *****

Какво представлява Кислородната терапия?

Кислородната мезотерапия активизира лимфната система, възбужда кръвообращението, оптимално ревитализира и цялостно освежава кожата, подобрява нейната текстура, предотвратява образуването на бръчки, има лифтинг ефект. След няколко процедури кожата възвръща мекотата, еластичността и жизнения си тонус, фините линии и бръчици се изглаждат.