ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗАЕДНО ЗА ЛЯТОТО… ДА РАЗБИЕМ МАЗНИНИТЕ!

 

ВИСОКОЧЕСТОТНА КАВИТАЦИЯ – разбива мазнините

6 + 2 процедури подарък

Промо цена: 300 лв.

Благодарение на кавитацията можете да промените контура на Вашето тяло, да намалите целулита и мастните  натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите.

 

Какво представлява кавитацията?

Алтернатива на пластичната хирургия, която надминава по резултатност известните до сега терапии. С КАВИТАЦИЯ получавате оптимални резултати, както при пластичната хирургия, защото е най-добрата терапия за разграждане на локализирани мастни депа и най-добрият метод за изхвърлянето им от тялото, намалява в сантиметри обиколките и оформя контура на тялото в рамките на няколко процедури, без странични ефекти.

Каква е разликата между ултразвук и кавитация?

Ултразвукът и кавитацията се различават по начина на доставяне на енергията. Ултразвукът увеличава енергията и активира тъканта, докато кавитацията е физичен феномен – резултат от свръхзвуков ефект на постоянно доставяна енергия.

Какво представлява кавитацията 2.7?

Това е иновативен и ефективен метод на пазара на естетични медицински услуги. Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура.

Методът е неинвазивен и използва контролирани високочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в парциалното налягане и мастните клетки в третираните зони се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция (диглицериди), която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи.

Как се извежда течната субстанция?

Течната субстанция (диглицериди) се елиминира чрез лимфната система, а отпадните елементи от дренажа се елиминират чрез отделителната система.

Какви резултати се постигат?

Адипоцитът поради няколко фактора като генетична предразположеност и наследственост, стрес, възрастови промени, метаболизъм, хормонални промени, напълняване, заседнал начин на живот и др., променя своя баланс на натрупване на мазнини. Кавитация 2.7 разрушава мембраната на адипоцита, който не расте отново в същата зона. Въпреки това ако клиентът увеличи приема на мазнини, адипоцитите с по-малък или нормален размер, които не са били разрушени, ще нарастнат, така че мастната тъкан ще се разрастне в друга зона.

Колко процедури са необходими, за да се постигнат желаните резултати?

Всичко зависи от това как клиентът реагира на терапията. Целият курс се състои от 8-10 процедури, въпреки че резултати се постигат след четвъртата процедура. В периода на провеждане на процедурите е задължително да се приемат 2 л. вода на ден, за да се хидратира тялото.

Инвазивна ли е процедурата?

Не, това е напълно безболезнена и неинвазивна процедура. Не изисква хоспитализация, не налага хирургична намеса или анестезия. Няма странични ефекти и след процедурата клиентът се връща към обичайните си занимания.

Какви са противопоказанията?

Основните противопоказания са: Бременност и кърмене, пейсмейкъри и метални импланти, хипертриглицеридемия, фамилна хиперхолестеролемия, влошена коагулация на кръвта (проблем с кръвосъсирването), коремна херния, проблеми с щитовидната жлеза (само с лекарско разрешение), хепатит.

Каква е средната продължителност на една процедура?

Продължителността на процедурата зависи от третираната зона и от броя на „импулсите” за една зона. Всеки импулс е с продължителност 1 минута. Общото времетраене на процедурата е приблизително между 30 и 45 минути, което включва и процедура вакуумно-ролков масаж Dermо Health – 10-15 минути.

Необходима ли е подготовка преди процедурата?

Два дни преди процедурата и две седмици след това, се препоръчва да намалите приема на мазнини и въглехидрати.

Препоръчително е да приемате по 2 литра вода всеки ден, за да подобрите резултатите от процедурата.

Не е желателно да приемате аспирин или болкоуспокояващи, съдържащи ацетилсалицилова киселина две седмици преди процедурата и витамин Е два дни преди това.

Кои са основните ползи?

  1. Оформя контура и намалява мерките и обема на мазнините
  2. Дълготраен ефект
  3. Без белези
  4. Разбива мастната тъкан и редуцира мастните клетки в зоната
  5. Потенциалната акумулация на мазнини в зоната намалява
  6. Без анестезия
  7. Неинвазивна процедура
  8. Безболезнена процедура
  9. Без странични ефекти
  10. Може веднага да се върнете към обичайния си начин на живот

Защо не се увреждат околните тъкани?

Тайната се крие в честотата (2.7 Mhz), която предизвиква процеса на кавитация. Тя гарантира дълбочина от 20-27 мм без фокусиране в определена точка. Затова няма увреждане на околните тъкани.

Защо Кавитация 2.7 е безопасна?

Поради факта, че Кавитация 2.7 осигурява точната дълбочина на проникване, терапията е сигурна и напълно безопасна. Този апарат, с честота 2.7 Mhz, генерира голям брой малки мехурчета, които постигат контролиран ефект, когато кавитират. Пулсиращата мощност и повтаряемостта на циклите генерират свръхзвукова интензивност, която има по-голям ефект върху тъканта без да се засягат околните тъкани.

Каква е разликата между Кавитация 2.7 и нискочестотните кавитации?

Апаратите за нискочестотна кавитация използват честота 40/70 khz. Когато се предизвика кавитация в точно определена точка при тази честота, може да има противопоказания. Важно е да се знае, че колкото по-ниска е честотата, толкова по-дълбоко прониква в тъканта и толкова по-агресивно е спукването (имплозията) на кавитиращите мехурчета. За разлика от нискочестотната, Кавитация 2.7 използва честота 2.7 Mhz; това гарантира контролирана дълбочина и цялостно покритие на зоната без увреждане на околните тъкани и предизвикване на по-малко агресивна имплозия на мехурчетата. Затова Кавитация 2.7 е безопасна и дава много по-добри резултати.